Συνεδρίες μέσω Skype

  • Μένω και εργάζομαι μακρυά από την Αθήνα, αλλά θα ήθελα πολύ να ξεκινήσω ψυχοθεραπεία με εσάς. Μπορώ να κάνω ψυχοθεραπεία μέσω Skype;

  • Μένω σε μια μικρή επαρχιακή πόλη και για λόγους ιδιωτικότητας θα ήθελα κάποιον ψυχοθεραπευτή μακρυά από την περιοχή που μένω. Μπορώ να απευθυνθώ σε εσάς;

  • Ζω στο εξωτερικό και θέλω κάνω ψυχοθεραπεία στα ελληνικά. Μπορείτε να με βοηθήσετε σε αυτό;

  • Έχω κάποια δυσκολία στην κίνηση μου και δυσκολεύομαι να έρθω στο γραφείο σας. Να συναντηθούμε μέσω Skype;

Στη σημερινή εποχή οι δυνατότητες που μας δίνει η τεχνολογία μας διευκολύνουν στην απλοποίηση της καθημερινής μας ζωής. Στην περίπτωση της υπηρεσίας των συνεδριών ψυχοθεραπείας μέσω Skype η τεχνολογία σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις ψυχοθεραπεία ακόμη και αν κοντά στην περιοχή που μένεις δεν υπάρχει το γραφείο κάποιου ψυχοθεραπευτή, ή αν μένεις στο εξωτερικό και θέλεις να κάνεις ψυχοθεραπεία στα ελληνικά ή αν δυσκολεύεσαι να μετακινηθείς.

Βέβαια η φυσική παρουσία και η συνάντηση από κοντά δεν μπορεί να υποκατασταθεί πλήρως από τις συναντήσεις μέσω Skype, αλλά και οι συνεδρίες αυτές μπορούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα καλής θεραπευτικής σχέσης που μπορεί να σε ωφελήσει σε έναν μεγάλο βαθμό.

Επικοινώνησε μαζί μου για να μάθεις την διαδικασία, κάποιες χρήσιμες λεπτομέρειες και το κόστος κάθε συνεδρίας, προκειμένου να ξεκινήσουμε την συνεργασία μας.

Διάρκεια

Κάθε συνεδρία μέσω Skype διαρκεί μία ώρα.

Κλείσε ραντεβού

Για να κλείσεις ραντεβού κάλεσε στο τηλ. 215 5054 842 και στο despoina@despoinabiniori.gr