ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ

Συνεδρίες για τις ψυχοσωματικές ενοχλήσεις

Αν εμφανίζονται στο σώμα σου κάποια συμπτώματα, όπως πόνοι, γαστρεντερικές δυσλειτουργίες, εξανθήματα κ.α, μπορούμε μαζί να βρούμε από ποια ψυχολογική αιτία προήλθαν, τί έχουν να σε πληροφορήσουν για αυτά που νιώθεις και αποφεύγεις και έτσι να σταματήσουν να εμφανίζονται κάποια στιγμή.

Μπορεί ήδη να έχεις ακούσει την φράση όταν δεν μιλάει το στόμα, μιλάει το σώμα. Αυτή η έκφραση λέει ακριβώς αυτό που σου συμβαίνει. Δηλαδή επειδή κάποια πράγματα που σου συμβαίνουν σου προκαλούν κάποια συναισθήματα τα οποία δεν εκφράζεις και πολύ πιθανόν να τα αποφεύγεις.Έτσι λοιπόν, το σώμα σου αναλαμβάνει να μιλήσει εκ μέρους τους. Όμως τα συμπτώματα αυτά έρχονται συνήθως με έναν σκοπό. Ο λόγος που εμφανίζονται είναι για να σε πληροφορήσουν για πράγματα που νιώθεις τα οποία καταπιέζονται και δεν βρίσουν διέξοδο να εκφραστούν.

Αν θέλεις να δεις τι θέλουν να σου πουν αυτά τα συμπτώματα και να δουλέψεις με τον εαυτό σου ώστε να μην σε ενοχλήσουν ξανά, μπορείς να απευθυνθείς σε εμένα και μέσα από το διάλογο και την επιστημονική μου γνώση να σε βοηθήσω σε αυτό.

Διάρκεια

Κάθε συνάντηση διαρκεί μία ώρα.

Χώρος

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στο γραφείο της ψυχοθεραπεύτριας Δέσποινας Μπινιώρη στην Αθήνα.

Διεύθυνση

Η διεύθυνση του γραφείου είναι Ιωσήφ των Ρωγών 9, 11743 Αθήνα, κοντά στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Κλείσε ραντεβού

Για να κλείσεις ραντεβού κάλεσε στο τηλ. 215 5054 842.