Πένθος - ΑΠΩΛΕΙΑ

Συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης για το πένθος και την απώλεια.

Όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή στη ζωή μας θα έρθουμε σε επαφή με τον πόνο της απώλειας. Το πένθος που έρχεται μετά την απώλεια και τον αποχωρισμό φέρνει στεναχώρια, φόβο, άρνηση, πόνο, θλίψη, ντροπή και καμιά φορά και ενοχές στη ζωή μας.

Πολλοί άνθρωποι μην έχοντας την ευκαιρία να το βιώσουν παγώνουν μέσα στην θλίψη του πένθους τους ή δεν αφήνουν τον εαυτό τους να νιώσει αυτά που το σώμα τους αυθεντικά νιώθει. Αυτός ο μηχανισμός έχει σαν απότέλεσμα στρες, επιθετικότητα, κενό που μπορεί κάποιος να μην ξέρει από που προέρχεται, αλλά να νιώθει να τον κυριεύει. Πολλά υπαρξιακά ερωτήματα μπορεί να αρχίσουν να εμφανίζονται την περίοδο που επεξεργάζεται κάποιος μία απώλεια.

Κάθε άνθρωπος έχει έναν δικό του ρυθμό με τον οποίο επεξεργάζεται το πένθος. Είναι ο απαραίτητος χρόνος και χώρος του χρειάζεται να δωθεί σε αυτό το κομμάτι της ζωής μας.

Μαζί μπορούμε να βρούμε αυτό το χώρο και τον χρόνο που χρειάζεσαι για να βιώσεις το πένθος σου. Μπορώ να σε ακούσω, να αντέξω τον μεγάλο πόνο που νιώθεις. Επίσης μπορούμε να βάλουμε σε μια ρεαλιστική βάση τις αντιλήψεις σου που πολλές φορές προκαλούν ενοχές και ντροπή.

Τέλος ελπίζω το πένθος το οποίο περνάς να γίνει μια εμπειρία με νόημα και γνώση για τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου με τους άλλους ανθρώπους.

DespoinaBinioriTeens

Διάρκεια

Οι ατομικές συναντήσεις είναι ωριαίες. Οι οικογενειακές συναντήσεις διαρκούν μιάμιση ώρα.

Χώρος

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στο γραφείο της ψυχοθεραπεύτριας Δέσποινας Μπινιώρη στην Αθήνα.

Διεύθυνση

Η διεύθυνση του γραφείου είναι Ιωσήφ των Ρωγών 9, 11743 Αθήνα, κοντά στο Μετρό της Ακρόπολης.

Κλείστε ραντεβού

Για να κλείσετε ραντεβού καλέστε στο τηλ. 215 5054 842