διαχειριση θυμου

Συνεδρίες για τη διαχείριση του θυμού

Αισθάνεσαι συχνά ότι σου είναι δύσκολο να αντέξεις τον θυμό σου ή να τον εκφράσεις με έναν τρόπο που οι άλλοι να σε καταλάβουν;

Πολλές φορές ο θυμός που νιώθεις ίσως να γίνεται καταστροφικός για τις σχέσεις σου, για την δουλειά σου και για την γαλήνη την δική σου και της οικογένειας σου. Δεν είναι επιλήψιμο να νιώθεις θυμωμένος, αντιθέτως είναι ένα φυσιολογικό συναίσθημα ο θυμός. Όμως μπορεί να τον εκφράζεις σε λάθος χρόνο, άτομο, περίσταση και με λάθος τρόπο.

Μία πολύ συνηθησμένη διαδρομή για εσένα ίσως να είναι ότι συσσωρεύεις τον θυμό σου χωρίς να σου είναι συνειδητό και ξαφνικά κάποιος θα σου πει κάτι εκνευριστικό και θα ξεσπάσεις όλο το θυμό σου πάνω του.

Ένας λόγος ο οποίος σε κάνει να δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς τον θυμό σου υπάρχει περίπτωση να είναι ότι αυτός αποτελεί το μόνο συναίσθημα με το οποίο εκφράζεσαι και έτσι είναι ο ίδιος που μιλάει εκ μέρους και άλλων συναισθημάτων τα οποία έχεις.

Ακόμη μπορεί ο θυμός σου να σχετίζεται με τις προσδοκίες που έχεις για τον εαυτό σου και για τους άλλους.

Όλα τα παραπάνω μπορούμε να τα δουλέψουμε μαζί και να δούμε τί πραγματικά λειτουργεί για εσένα, ώστε να διαχειριστείς με έναν κοινωνικά αποδεκτό και εποικοδομητικό τρόπο τον θυμό σου.

Διάρκεια

Κάθε συνάντηση διαρκεί μία ώρα.

Χώρος

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στο γραφείο της ψυχοθεραπεύτριας Δέσποινας Μπινιώρη στην Αθήνα.

Διεύθυνση

Η διεύθυνση του γραφείου είναι Ιωσήφ των Ρωγών 9, 11743 Αθήνα, κοντά στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Κλείσε ραντεβού

Για να κλείσεις ραντεβού κάλεσε στο τηλ. 215 5054 842.